Jan Vertonghen gaat geld inzamelen met radiozender Play Nostalgie: “Ik wil mij inzetten voor kinderen die het moeilijk hebben”

Hoog bezoek bij de collega’s van Play Nostalgie: niemand minder dan Rode Duivel Jan Vertonghen (37) kwam langs. Play Nostalgie gaat samen met de Jan Vertonghen Foundation geld inzamelen om een ‘playground” aan te leggen in een ziekenhuis.

ybw

“Als Rode Duivel wil ik mij graag inzetten voor kinderen die het moeilijker hebben om te spelen en te bewegen”, aldus Vertonghen. “Daarom richtte ik in 2017 de Jan Vertonghen Foundation op. Wij leggen playgrounds aan en organiseren activiteiten om sport en spel ​ voor kinderen in minder evidente situaties te stimuleren. Ik ben heel blij dat Play Nostalgie in deze EK-periode ook daar de schijnwerpers op wil richten.”

Supporters en luisteraars kunnen op verschillende manieren scoren voor het goede doel. Op zaterdag 8 juni brengen Liesa Naert & Larissa Roose een EK-special met Wesley Sonck en Pedro Elias, voor die radio-uitzending kan je een tafeltje “kopen” op playnostalgie.be. Er komt ook een veiling met onder meer door alle Rode Duivels gesigneerde voetbalshirts en wedstrijdballen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer