35-jarige vrouw gooit slaappillen in ijsje van jongetje van 10 om hem nadien seksueel te misbruiken

© Milwaukee County Sheriff’s Office

Een 35-jarige vrouw is gearresteerd, omdat ze een jongen van tien zou gedrogeerd hebben door slaappillen in zijn ijsje te gooien. Nadien zou ze hem seksueel misbruikt hebben. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media.

mrra

De 35-jarige Tara Gotovnik uit Milwaukee zou de 10-jarige jongen een slush hebben gegeven, een soort mengsel van ijskoud water en siroop. Wanneer het kind niet aan het kijken was, zou de vrouw er twee slaappillen in gegooid hebben. De jongen kon meteen niet goed meer praten en zag alles dubbel. Toen zou de vrouw hem uitgekleed hebben en met verschillende seksspeeltjes misbruikt hebben. Zodra hij wakker werd zou Gotovnik hem gezegd hebben dat ze het ook “op het internet konden zetten en er geld mee konden verdienen”.

Het was de vader van de 10-jarige jongen die alarm sloeg, nadat hij de jongen ophaalde van bij de vrouw. Het kind was duidelijk overstuur en zou hebben uitgeroepen “dat hij nooit van zijn leven meer terug wou”. Daarna zou hij ook een hele dag duizelig en misselijk geweest zijn.

De politie viel meteen binnen bij de vrouw en vond daar verschillende slaappillen terug. Eerst ontkende de vrouw alles, maar nu heeft ze toegegeven aan de speurders dat ze de jongen inderdaad drogeerde. Dat zou niet één keer, maar twee keer gebeurd zijn, bekende ze. Voor de beschuldiging van seksueel misbruik pleit ze wel onschuldig.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen