© belgaimage/vtm

‘Familie’-acteur deelt sneer uit aan Margriet Hermans: “Niet netjes”

“Niet netjes deze commentaar, publiek geeft staande ovatie, ik heb zo genoten, laat het publiek spreken.” Dat zegt Familie-acteur Jef De Smedt op Instagram. Met daarbij nog de veelzeggende ‘hashtags’: #schandalig #jaloezie #uitverkocht #zaligenamiddag. Een sneer naar Margriet Hermans.

ldb

De Smedt vindt het niet kunnen dat de zangeres de revue en zomershow Cruise Nostalgie van onder anderen Jacky Lafon, Koen Crucke en Laura Lynn niet geheel positief recenseert in het weekblad Dag Allemaal. Hermans zei over de show: “Ik heb al beter gezien. Pas op, Jacky is top in haar komische kunsten – amai! – maar ze mag die niet genoeg tonen. De zang is te overheersend, sketches komen te weinig aan bod. De solostukken van Jacky zijn goed. Vooral de sketch bij de tandarts is heel grappig, ook al komt die van Gaston & Leo. Maar bon, dat weten de meeste toeschouwers niet.”

In oktober staat Hermans zelf op de planken met haar komische zaalshow HD en D in kusttheater ’t Colisée in Blankenberge. En opmerkelijk: ze doet dat samen met Jef De Smedt en Jacky Lafon.

Lafon liet wel al weten dat ze geschrokken is van Margriets kritiek, maar dat het hun vriendschap niet zal schaden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer