REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Luchtvaartmaatschappij Emirates zoekt cabinepersoneel in België

JobaanbiedingEr is nog altijd sociale onrust in de luchtvaartsector, maar tegelijk vallen er ook jobkansen te grijpen. Zo zoekt luchtvaartmaatschappij Emirates cabinepersoneel in België. Op 19 augustus wordt vanaf 8 uur in het Renaissance Hotel in Brussel een 'Open Jobdag' georganiseerd.

29 reacties

  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    Met mijn ervaring is het een prima maatschapij om naar Azie te reizen , ook ethiad en qatar airways is goed , singapore airlines is beter maar helaas veel duurder geworden als vroeger toen ze in Brussel nog een tussenstop maakten op weg naar Manchester. KLM en Lufhansa was ook niet slecht maar toch niet zo als de hier boven vermelde maatschapijen . Alleen Britisch airways krijgt aan mij geen ticket meer verkocht. 1 maal meegevlogen en nooit meer
  • Yente Setter

    6 jaar geleden
    Emirates betaalt niet meer dan Ryanair, alleen is ginds alles onbelast en geen sociale bijdragen...
  • Luiza Dieryckx

    6 jaar geleden
    Je word heel dik betaald. Als crew zit je samen met anderen in appartementen van Emirates. Hiert betaal je geen belastingen.Het leven daar is duur maar scheelt niet zoveel met Belgiê. Werken voor Emirates is heel hard en heel veel vliegen.
  • Johan SMETS

    6 jaar geleden
    Ik zie reacties dat de problemdn bij Ryanair te wijten zouden zijn aan vakbonden ??? Het is juist het gebrek aan syndicale organisaties en overleg die deze situaties heeft gecreerd. In zulke situaties zijn vakbonden HEEL nuttig !
  • wim CLAES

    6 jaar geleden
    qua loon hebben ze niet te klagen, maar als je ginder wil wonen huur je best met een paar collega's een appartmentje. duur land.en vakbonden hebben ze niet nodig, want het is geen low cost carrier die het moet het niet hebben van hun personeel uit te persen.