Fitnessblogster deelt eerlijk kiekje van haar opgeblazen buik: "Dit is de echte ik"

© Instagram

Op al haar foto's ziet personal trainer en fitnessblogster Elena Arathimos er mager en afgetraind uit, maar dat is niet altijd de realiteit zo blijkt. De 34-jarige Australische heeft voor het eerst op Instagram ook een foto gedeeld van haar opgeblazen buik. "Niet alleen lijkt het alsof ik een baby draag, het is ook soms verdomd pijnlijk."

flb

Elena Arathimos begint haar dag steevast met een workout en een gezond ontbijt en nuttigt tijdens de rest van de dag nog enkele maaltijden. Tegen 's avonds heeft ze haar afgetrainde buik echter ingeruild door een opgeblazen exemplaar, iets waar ze nog maar een jaar mee wordt geconfronteerd. Omdat ze eerlijk wil zijn met haar volgers, deelde ze daarvan een foto op Instagram.

"Swipe naar rechts voor de echte ik. Op de eerste foto zie je me 's morgens met goede belichting en voor het ontbijt. In de tweede foto zie je me nadat ik heb gegeten. Het is waar dat het kan lijken alsof je een baby draagt doordat je buik zo opgezwollen is! Ik heb altijd geluk gehad dat ik nooit een voedselintolerantie heb gehad, tot een jaar geleden. Als nog iemand onder jullie hieronder lijdt, weet dan dat je niet alleen bent. Ik probeer elke dag actief bezig te zijn, eet relatief gezond, neem mijn vitaminen, slaap acht uur, drink veel water en toch heb ik slechte dagen", vertelt ze.

Drie boosdoeners

Ze probeert ook drie voedingsmiddelen te mijden die haar naar eigen zeggen doen opblazen: eieren, zuivel en suiker. "Jammer genoeg zijn dat net mijn drie favoriete dingen om te eten", zegt ze. "Wie tips heeft, mag ze mij altijd laten weten en misschien kan ik jullie zo ook wel helpen. Stel je voor dat je weer kunt rondwandelen met een platte buik nadat je hebt gegeten en je geen andere kleren hoeft aan te trekken om je aan te passen aan de opzwelling! Bovendien is het soms ook verdomd pijnlijk."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer