Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Noodweer in Duitsland eist twee dodelijke slachtoffers: “Waarschuwing voor klimaatverandering”, volgens bondskanselier Scholz
    UPDATE

    Noodweer in Duitsland eist twee dodelijke slachtof­fers: “Waarschu­wing voor klimaatver­an­de­ring”, volgens bondskanse­lier Scholz

    Bij de hevige overstromingen in verschillende plaatsen in de Zuid-Duitse deelstaten Beieren en Baden-Württemberg zijn al twee dodelijke slachtoffers te betreuren: een 22-jarige brandweerman en een 43-jarige vrouw. In Beieren zijn waterstanden bereikt die normaal slechts één keer in de honderd jaar voorkomen. Duizenden mensen werden geëvacueerd. Het aantal vermiste personen is nog onduidelijk, aangezien de hulpdiensten niet alle wijken kunnen bereiken door het water.
  2. Huizen van Georges (74) en Geert (59) moeten plaatsmaken voor de Dender: “Toen we hier kwamen wonen, was er van overstromingsgebied geen sprake”
    PREMIUM
    24

    Huizen van Georges (74) en Geert (59) moeten plaatsma­ken voor de Dender: “Toen we hier kwamen wonen, was er van overstro­mings­ge­bied geen sprake”

    Nu de Vlaamse overheid heeft beslist dat in de overstromingsgevoelige Denderstreek vijf straten moeten ‘verdwijnen’, voelen heel wat betrokken inwoners nu ook de spreekwoordelijke bui hangen. Wij bezoeken twee mensen, Georges De Doncker (74) in Zandbergen en Geert De Cuyper (59) in Overboelare, die vrijwel zeker onteigend worden: “Dit zal pijn doen. Vrijwel elke steen van dit huis is door mijn eigen handen gegaan.”
    Roosdaal, Ninove, Denderleeuw, Liedekerke, Geraardsbergen