REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Disney lanceert magisch cruiseschip nabij Rome

Binnenkort zullen Disney fans Italië en Zuid-Europa op een wel heel magische manier kunnen ontdekken. Disney Cruise Line belooft een tocht door Zuid-Europa vol sprookjesachtige tussenstops en activiteiten. 

1 reactie

  • Rudi Vanvlasselaer

    6 jaar geleden
    Binnenkort ook een plopsaboot Gerd?
  1. Zoveel kost een dagje zoo je gezin écht: “Meer dan 150 euro is normaal, maar één dierentuin is goedkoper”
    PREMIUM

    Zoveel kost een dagje zoo je gezin écht: “Meer dan 150 euro is normaal, maar één dierentuin is goedkoper”

    In vier dierentuinen betaal je exact hetzelfde als vorig jaar, terwijl twee grote spelers hun prijzen opnieuw optrekken. Dat blijkt uit een prijsvergelijking van HLN. Een gezin met twee volwassenen en twee kinderen betaalt minstens 132 euro om naar de olifanten en leeuwen te gaan kijken. Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn. Onze journalist vond verschillende manieren om tientallen euro’s te besparen op je tickets. “Deze bekende speelgoedketen verkoopt tickets aan een lagere prijs.”
  2. “Relaxte luchthaven met lagere parkeerkosten”: doe je voordeel door te vliegen vanop een luchthaven net over de grens?
    PREMIUM

    “Relaxte luchthaven met lagere parkeerkos­ten”: doe je voordeel door te vliegen vanop een luchthaven net over de grens?

    Soms is je ticket goedkoper als je vliegt vanuit een luchthaven in onze buurlanden. Maar hoeveel betaal je voor parking en vliegtaksen in Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Düsseldorf of Lille? Is het openbaar vervoer een interessante optie om er te geraken en hoe zit het met de drukte? HLN-reisexpert Johan Lambrechts licht vijf luchthavens net over de Belgische grens door en onthult welke voordelen ze in petto hebben: “Wie met Corendon reist, parkeert hier zelfs gratis.”