Red Flame Tessa Wullaert in de wolken met nieuwe flitsende schoenen: “Girl Power!”

© Photo News

Tessa Wullaert probeert dit seizoen het Engelse voetbal te veroveren met Manchester City. En daarvoor zijn flitsende schoenen nodig, vond de Red Flame.

vtvn

Wullaert pronkte trots met haar nieuwe Adidas-schoenen op Twitter. Gepersonaliseerde schoenen want ze zijn roos met TW (Tessa Wullaert), een Belgische vlag en GRLPWR (girl power) op de zijkanten. “Wees jezelf en creëer! Niets is onmogelijk”, klonk het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wullaert is overigens de enige Belgische speelster die met Adidas speelt. De meeste Red Flames spelen namelijk met Puma, al zijn er ook die met Nike voetballen. Wullaert en Man City wonnen donderdag overigens met 0-4 van Everton, mét een assist van de Red Flame. De volgende wedstrijd van Wullaert is zondag. Dan ontvangt Man City het Bristol City van Julie Biesmans. Adidas vs. Puma dus.

LEES OOK: Na ‘Vince the Prince’ en ‘King Kev’ is er ‘Wonderwall Wullaert’ in Manchester: “Voor het eerst in ploeg waar hetero’s in de meerderheid zijn”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen