Essentiel opent eerste winkel in Londen

© Instagram Essentiel

Het gaat het Belgische modelabel Essentiel momenteel voor de wind. Er wordt zelfs flink over de landsgrenzen gekeken. Zo opende het zopas zijn eerste winkel in Londen.

lla

Essentiel werd in 1999 opgericht door het koppel Inge Onsea en Esfan Eghtessadi. Eerst waren er alleen T-shirts, maar het paar bouwde het merk de voorbije jaren stap voor stap verder uit. Eerst in eigen land, daarna ook in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zwitserland en zelfs China en Zuid-Korea. Vandaag zijn er wereldwijd 55 vestigingen en daar komt er nu nog eentje bij, in Londen.

De eerste Londense winkel opende de deuren op Sloane Square, op een paar honderd meter van Buckingham Palace. In 2019 wil het Belgische label extra inzetten op de Britse markt en het is daarom al op zoek naar een tweede vestiging. Maar er zijn nog meer plannen. Ook in Frankrijk en China worden dit jaar nog filialen geopend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.