Beeld uit 'The Happytime Murders'.
Volledig scherm
Beeld uit 'The Happytime Murders'. © rv

Makers Sesamstraat klagen vloekende poppen 'The Happytime Murders' aan

De makers van het Amerikaanse kinderprogramma 'Sesamstraat'  hebben STX Entertainment, de distributeur van de film 'The Happytime Murders', aangeklaagd. In de film wonen vloekende poppen samen met gewone mensen. 

0 reacties

  1. Na mislukte zangcarrière: droomt ‘The Voice’-winnaar Glenn Claes van een comeback via ‘Sing Again’?
    PREMIUM
    TV

    Na mislukte zangcarriè­re: droomt ‘The Voi­ce’-win­naar Glenn Claes van een comeback via ‘Sing Again’?

    “Ze beloofden mij een internationale zangcarrière.” Als allereerste winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’ had Glenn Claes (34) hoge verwachtingen, maar zijn muzikale carrière werd een grote teleurstelling. In een openhartig gesprek vertelt hij waarom het misliep en wat hij daaruit leerde. Hij gooide zijn leven over een andere boeg en focust zich nu op zijn gezin en bedrijf. “Er zijn artiesten die een pak beter kunnen zingen dan ik”, aldus Glenn, die in ‘Sing Again’ opnieuw zijn kans waagt.
  2. Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”
    PREMIUM
    25

    Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”

    Velen vinden hem een rare vogel met zijn witte bloempothaar en blauwe puntschouders, en er zal tijdens zijn optreden ook een vogel óp het podium staan. Maar voorbij de kolder is ‘Europapa’, de megahit en het Songfestival-nummer van Joost Klein (26), enorm kwetsbaar. Meer zelfs: zijn optreden in Malmö wordt vanavond eigenlijk één groot eerbetoon aan zijn ouders die hij als kleine jongen vaarwel moest zeggen. “Ze denken dat ik een grap ben, maar ik denk niet dat het grappig is.” Een reconstructie.