Johan Martens
Volledig scherm
© Johan Martens

Christoff en Ritchie maken het Instagram-officieel met Valentijnsfoto

Christoff en zijn nieuwe partner Ritchie zijn gelukkig en iedereen mag het weten. Het koppel deelde de eerste foto van hen samen op Instagram. De twee vierden Valentijn in Parijs. 

12 reacties

  • Linda Saelens

    6 jaar geleden
    Proficiat met je huwelijk.
  • annie laureys

    6 jaar geleden
    oh !!! en voor hoelang is deze liefde van zijn leven ?
  • Ivan Willems

    6 jaar geleden
    Euh, moeten we blij zijn of wat?? Allé dan, bij deze, we zijn blij. Voor zolang dat het duurt.
  • Jeremy Denil

    6 jaar geleden
    Laat ze toch doen,ze doen niemand kwaad.
  • Martin VAN ROY

    6 jaar geleden
    Veel geluk en geniet van elkaar ,ik zou zeggen ga ervoor
  1. RECENSIE. Met geslaagde Sportpaleis-show verankert Camille zich als dé Vlaamse popprinses. “Dino, als je mij hoort: ik hou van jou”
    Play
    PREMIUM
    Muziek

    RECENSIE. Met geslaagde Sportpa­leis-show verankert Camille zich als dé Vlaamse popprinses. “Dino, als je mij hoort: ik hou van jou”

    Glitter, vuurwerk en héél veel liefde: het Sportpaleis werd omgetoverd tot een magische muziektempel door Camille (22). Tijdens de opener van haar ‘Magie’-concertreeks toonde de zangeres zich een vakvrouw - geholpen door een resem hits, een show waar productioneel niets op aan te merken viel én schattige liefdesverklaringen aan partner Dino en haar ouders. Antwerpen zag zaterdag - op kindermaat - de Vlaamse evenknie van Dua Lipa aan het werk.
  2. Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”
    PREMIUM
    TV

    Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”

    Charlotte, Michaël, Bernard en Senne strijden zondag in de voorlaatste aflevering van ‘De mol’ voor de drie finale-tickets. Wie sneuvelt er nog op de valreep? Ruben Van Gompel en Emanuelle (Manu) Santana Marques weten precies hoe pijnlijk het is om af te vallen met zicht op het eindspel en de bijhorende geldpot. Waarom haalden zij destijds de grote finale nét niet en hoe blikken zij terug op hun vroegtijdige exit? En wie is dit jaar hun hoofdverdachte? “Ik vind dit de moeilijkste editie ooit.”