vmma
Volledig scherm
© vmma

Tom Dice brengt nieuwe single 'Cannonball' bij Qmusic

  1. HET DUEL. Vandendriessche (Vlaams Belang) en Tobback (Vooruit) clashen over migratie: “U en uw collega’s van extreemrechts schuiven last door”
    68

    HET DUEL. Vanden­dries­sche (Vlaams Belang) en Tobback (Vooruit) clashen over migratie: “U en uw collega’s van extreem­rechts schuiven last door”

    Op zondagmiddag gaan twee politieke toppers in debat in de studio van VTM NIEUWS. Vandaag zaten Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) en Bruno Tobback (Vooruit), beide lijsttrekkers voor de Europese verkiezingen, samen aan tafel. Vooral toen het onderwerp migratie aan bod kwam, ging het er verhit aan toe tussen de twee politici. “Wat u en uw collega’s van extreemrechts doen, is de last doorschuiven naar andere landen en de mensen voorliegen”, zei Tobback, waarop Vandendriessche antwoordde dat de socialisten “de mensen in de steek hebben gelaten”.
  2. Volkstuintjes zijn weer in, en niet enkel om te tuinieren: “Rang of stand, afkomst of leeftijd, dat telt hier niet”
    PREMIUM
    4

    Volkstuin­tjes zijn weer in, en niet enkel om te tuinieren: “Rang of stand, afkomst of leeftijd, dat telt hier niet”

    De lente is begonnen. Dat doet haast iedereen deugd, en zeker de duizenden volkstuiniers in ons land. De verloren weken van een verzopen voorjaar kunnen eindelijk worden ingehaald, de schrik voor regen, vorst, hagel en slakken kan gaan liggen. Wat kost het om zo’n volkstuintje te hebben? Hoe lang is de wachtlijst? En waarom groeit er opvallend veel pijpajuin? Op bezoek in de grootste volkstuin van Vlaanderen, ‘Het werk van den akker’ in Gentbrugge.
    Gentbrugge