De 10.000 stappenclash zet aan tot meer bewegen.© rr

Nijlen doet mee met 10.000 stappenclash: “Stap onze gemeente mee naar de overwinning”

Nijlen -

Van 1 tot en met 31 mei neemt gemeente Nijlen deel aan de 10.000 stappenclash. Tijdens de stappenclash nemen gemeentes het op tegen elkaar om zoveel mogelijk stappen te zetten.

“Elke dag bewegen geeft meer energie en boost je mentaal welzijn. Al stappend bereik je dus niet alleen een goede gezondheid, je voelt je ook beter in je vel en je slaapt beter. Je kan altijd en overal stappen: neem de trap in plaats van de lift, parkeer je auto iets verder, maak een mooie wandeling tijdens de lunch …”, zegt het lokaal bestuur van Nijlen. 

“Het doel is om een stapje voor blijven op andere gemeenten. Samen geraken we verder, houden we elkaar actief en moedigen we elkaar aan”, klinkt het. “Stap jij ons mee naar de overwinning? Zet je ook je gezinsleden, buren en vrienden aan om mee te doen? Hoe meer deelnemers, hoe leuker.”

“Via www.10000stappen.be kan je je registeren”, legt het bestuur uit. “Met de ‘zoek een groep-functie’ kan je lid worden van de groep Nijlen. Meet je je stappen met een stappenteller of smartwatch? Dan kan je je dagelijks gezette stappen ingeven op de website of via de app. Je stappen worden automatisch bij het totaal van de gemeente geteld. Via de gemeentelijke Facebookpagina kan je de tussenstanden volgen.”

Bovendien worden onder de deelnemers enkele mooie prijzen verloot zoals een Garmin sporthorloge en verschillende cadeaubons ter waarde van 25 en 50 euro. De winnaars worden op maandag 3 juni bekend gemaakt. (HB)

Deelnemers van de stappenclash kunnen mooie prijzen winnen.© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners