© Heleen Vleugels

© Heleen Vleugels

thumbnail: null
thumbnail: null

Femma Rekem goes Halloween

Ook nu weer werden de leden van Femma Rekem uitgenodigd voor het jaarlijkse herfstfeest. Deze keer stond dit feest volledig in het teken van Halloween. Zo werd OC Kleinveld overstelpt door de vele heksen, spoken en andere schimmige personen. Uiteraard werd het best verklede Femma-lid weer beloond met een leuke prijs.

Heleen Vleugels

Na het welkomstaperitief volgde het openingswoord van de voorzitster met aansluitend het traditioneel bezinningsmoment. Vervolgens werd aan tafel geschoven voor een heerlijke pompoensoep die voor deze gelegenheid werd geserveerd met spinnenballetjes. Ook het hoofdgerecht was aangepast aan het thema want de aardappelgarnituur die bij de overheerlijke ovenschotel werd geserveerd was in de vorm van “spoken”.Aansluitend aan dit Halloweenbuffet stond quizmaster Freddy op het podium die het talrijk opgekomen gezelschap met zijn quiz en karaoke best wel wist te entertainen.Na een lekker kopje koffie vergezeld van een stukje “spinnentaart” gingen de dames naar huis met als cadeautje een halloween-waxinelichtjeshouder.

Voor meer info omtrent de werking van Femma het toetreden tot de vereniging enz. kun je steeds terecht bij Heleen Vleugels, Ambiorixlaan 38 te 3621 Rekem – Tel. 089 71 39 65 (na 18.00 uur) – of via heleenvleugels@hotmail.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer