Hardrockgroep ‘Brides of Lucifer’ haalt Amerikaans platencontract binnen

© FJMDesign

Het hardrockkoor ‘Brides of Lucifer’ heeft een platencontract gesloten met het Amerikaanse platenlabel Rhino. Op 29 juni brengt de groep via dit label een eerste album ‘Brides of Lucifer’ uit. De groep bevat naast dertien Scala-zangeressen en pianist Steven Kolacny muzikanten zoals Koen Buyse (Zornik), Yannick De Pauw (Vigilante), Joeri Van de Schoot (Evil Invaders) en Yves Mergaerts (Kick, TPO).

gjs

De groep debuteerde vorig jaar als een van de headliners op het metalfestival Graspop in Dessel en concerteerde enkele maanden nadien in een uitverkochte Brusselse AB. De combinatie van de hemelse vrouwenstemmen en brute gitaren en drums kreeg lovende recensies. Deze zomer staan ze op de affiche van de metaldag op de Lokerse Feesten (5 augustus) en het metalfestival Alcatraz (10 augustus).

Op het eerste album van de groep staan covers zoals ‘Walk’ (Pantera), ‘Holy Diver’ (Dio), ‘Burn in Hell’ (Twisted Sisters) en ‘South of Heaven’ (Slayer). Naast de covers bevat het album ook twee zelfgeschreven nummers (‘Futility’ en ‘White Moon’). De muziek zal vanaf eind juni ook beschikbaar zijn voor download en via de streamingplatformen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen