Victoria Beckham wordt vandaag 50: de beste looks van Posh Spice op een rij

© Dave Hogan/Getty Images & tephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Victoria Beckham, aka Posh Spice, mag vandaag 50 kaarsjes uitblazen. Wij zetten de voormalige zangeres, zakenvrouw en stijlicoon in de bloemetjes met een overzicht van haar beste en meest onvergetelijke looks door de jaren heen.

Victoria Beckham heeft haar naam en faam te danken aan haar tijd als Spice Girl, dus een foto uit de beginjaren van de groep mocht uiteraard niet ontbreken. Tijdens de Brit Awards in 1998 had Posh (tweede van links) duidelijk nog niet van minimalisme gehoord.

© Dave Hogan/Getty Images

Een jaar later, in 1999, waren Victoria Beckham en David Beckham al een koppel. Tijdens een 'Versace Club' Gala Party in Londen kozen de twee voor een matchend leren pak van ... Gucci.

© Justin Goff\UK Press via Getty Images

Ook begin jaren 2000, tijdens de MTV Awards in 2003, was het koppel niet vies van een matching outfit. In haar met strass bezette jurk heeft Victoria hier wel erg veel weg van J.Lo.

© Robert Mora/Getty Images

In 2005 haalt ze diezelfde J.Lo-vibes nogmaals boven in een kleurrijke jurk van Roberto Cavalli tijdens het Prince’s Trust Event in Monte Carlo.

© Dave Benett/The Prince's Trust via Getty Images

Je zou haar amper herkennen, maar deze babe in minijurk met roze beha en korte blonde lokken is wel degelijk Victoria Beckham anno 2007.

© Vince Bucci/Getty Images for MTV

In 2009 zette Victoria Beckham de toon voor haar toekomstige zin voor stijl. Tijdens de Fashion Awards koos ze voor een lange, zwarte jurk uit haar eigen spring/summer 2010 collectie.

© Stuart Wilson/Getty Images

Ook tijdens het huwelijk van prins William en Kate Middleton in 2011, waarbij zowel Victoria Beckham als David Beckham aanwezig waren, koos Posh voor een eigen ontwerp. Ditmaal ging het om een simpele, marineblauwe jurk met torenhoge hakken van Louboutin.

© Clive Rose/GP/Getty Images

Victoria kiest regelmatig voor een klassevol broekpak. In 2013 tijdens de Glamour Awards was dat pak er eentje van Maison Margiela.

© by Mike Marsland/WireImage

Net omdat haar stijl de afgelopen jaren hoofdzakelijk wordt gedomineerd door zwart en donkerblauw was Victoria’s keuze voor rood tijdens de Glamour Awards in 2015 extra opvallend. De jurk ontwierp ze ook in dit geval zelf.

© Dimitrios Kambouris/Getty Images for Glamour

Net zoals tijdens de bruiloft van William en Kate zag Victoria er tijdens Harry en Meghans trouwpartij in 2018 erg classy uit. Haar Victoria Beckham-jurk combineerde ze met rood-oranje pumps – én een hoedje, uiteraard.

© Max Mumby/Indigo/Getty Images

Tijdens de GQ Awards in 2019, waar Victoria present tekende in het gezelschap van manlief David én zoon Brooklyn, koos de ontwerpster voor een powersuit van eigen ontwerp.

© David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss

Victoria Beckham in het groen, dat zie je niet elke dag. Haar optreden in de Today show in 2022, in een top en rok die ze zelf ontwierp, was daarom des te meer memorabel.

© Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Tijdens Le Chouchou, de spring-summer modeshow van Jacquemus in 2023, haalde Victoria misschien wel een van haar meest oproerwekkende looks ooit uit de kast. Vooral haar schoenen, die tot over de knie reikten én strak rond haar benen zaten, brachten de tongen los. En toch zijn de Victoria Beckham-laarzen al seizoenenlang een succes, aldus Vogue.

© Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Om de première van hun docu Beckham bij te wonen, verschenen Victoria en David – hoe kan het ook anders -– als powerkoppel op de rode loper. Hij in een zwart, zij in een wit kostuum.

© Lia Toby/Getty Images

Voor de première in 2024 van Lola, het regisseerdebuut van schoondochter Nicola Peltz Beckham, koos Victoria voor een klassiek zwart broekpak met fluwelen details.

© Steve Granitz/Getty Images

bekijk ook

Met deze aandoenlijke video vierde David Beckham de 50ste verjaardag van zijn vrouw Victoria

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer