Lichaam aangetroffen in omgeving van Rivierenhof, gerechtelijk lab ter plaatse

Deurne -

Aan het Rivierenhof in Deurne is donderdag een levenloos lichaam aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak van het slachtoffer.

Enkele passanten verwittigden omstreeks 15 uur de hulpdiensten omdat een man op de grond lag in de Collegelaan, onder de brug van de snelweg E34, aan het Rivierenhof in Deurne. Volgens ooggetuigen lag de man naast een fiets met verschillende kleren naast zich. De Antwerpse politie kwam ter plaatse en stelde vast dat de man geen teken van leven meer gaf.

“Onze ploegen zijn onmiddellijk gestart met de reanimatie in afwachting van de medische diensten, maar voor het slachtoffer mocht helaas geen hulp meer baten”, vertelt woordvoerder Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. Brandweer Zone Antwerpen plaatste een tent om het lichaam van het zicht van voorbijgangers te onttrekken.

Hoe de man om het leven is gekomen, is nog onduidelijk. Volgens de eerste vaststellingen zijn er geen tekenen van geweld. Het overlijden wordt wel als verdacht aanschouwd, het gerechtelijk lab en een wetsdokter komen ter plaatse om de precieze doodsoorzaak te onderzoeken.

© svw

© jtp

© jtp

© svw

 (swv, jtp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen