woensdag 17 juli 2019 - Jupiler Pro League
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

 Photo News

AA Gent

Genk-killer Ngadeu op weg naar Buffalo’s

De Kameroense verdediger Michael Ngadeu-Ngadjui (28) is op weg om de nieuwe Gentse recordtransfer te worden. Zonder onverwachte hindernissen moet alles vandaag rond zijn. In zijn contract bij Slavia Praag staat een afkoopclausule van 4,5 miljoen euro en de club heeft aan lokale media bevestigd dat AA Gent daar gebruik van wil maken.

Vorig seizoen schakelde Ngadeu met Slavia KRC Genk nog uit in de 1/16de finales van de Europa League. De Kameroener maakte toen indruk in de heenmatch, maar miste de return door een schorsing. Het dossier-Ngadeu zat lang op slot. Hij was met Kameroen actief op de Afrika Cup, maar na het vertrek van Simon Deli naar Club Brugge probeerde Slavia Ngadeu alsnog te paaien met een verbeterd contract. De Kameroener stapte echter het vliegtuig op naar België, tot grote ontevredenheid van Slavia-voorzitter Jaroslav Tvrdik. Die liet op Twitter weten: “Deli heeft onze club verlaten als een legende, Ngadeu als een dief in de nacht. We waren aan het onderhandelen over een verbeterd contract, maar plots vertrok hij naar België. Dit verdient onze club niet.”

Ook Iraniër in Gent

AA Gent is ook op zoek naar een back-up voor Nana Asare. Daarvoor is de 25-jarige Milad Mohammadi in beeld, die 30 caps achter zijn naam heeft bij Iran. Zijn contract bij Terek Grozny liep af en dus is hij transfervrij. De polyvalente linksback (hij kan ook op rechts spelen) vertoeft in Gent samen met zijn makelaar. (vdm, ssg)

AA Gent is ook op zoek naar een back-up voor Nana Asare. Daarvoor is de 25-jarige Milad Mohammadi in beeld, die 30 caps achter zijn naam heeft bij Iran. Zijn contract bij Terek Grozny liep af en dus is hij transfervrij. De polyvalente linksback (hij kan ook op rechts spelen) vertoeft in Gent samen met zijn makelaar.

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws