Dieven proberen in te breken bij horecazaak via keldergat en worden op heterdaad betrapt

Drie dieven werden dinsdagochtend op heterdaad betrapt toen ze probeerden in te breken in een horecazaak aan de Prinsstraat in Antwerpen. Een getuige zag hoe verschillende mannen via een keldergat de zaak probeerden binnen te dringen. Die belde meteen de politie, die bij aankomst zagen hoe één van de daders op de vlucht sloeg. In de zaak konden ze twee andere daders bij de lurven pakken.

jtp

Een getuige wist niet wat hij zag, dinsdagochtend in de Prinsstraat. Verschillende mannen drongen via een keldergat een horecazaak binnen. De politie werd verwittigd, die meteen ter plekke kwam. Bij aankomst zag de politie nog net een man die op de uitkijk stond, vluchten

Door het raam zag de politie dat er nog verdachten binnen waren. Via het keldergat gingen de agenten de zaak binnen en overmeesterden ze twee verdachten. Ze waren in het bezit van de gestolen spullen. De uitbater van de zaak kwam ter plaatse om de voordeur te openen zodat ze niet opnieuw door het keldergat moesten.

De twee verdachten van 18 en 28 jaar werden gearresteerd en overgebracht naar het cellencomplex. Het gerechtelijk lab kwam ter plaatse voor sporenonderzoek. De derde verdachte blijft op de vlucht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER