Het WK in 2022 werd ook in Boechout uitgezonden op grote schermen.© Filip Spoelders

Theater Vooruit wordt opnieuw een fandorp voor de Rode Duivels tijdens het EK in Duitsland

Boechout -

De supporters van de Rode Duivels zullen tijdens het Europees kampioenschap in Duitsland, van 14 juni tot 14 juli, opnieuw de wedstrijden op groot scherm in Boechout kunnen volgen. Hiervoor zorgt vzw Mondial in samenwerking met het gemeentebestuur.

Het is de vijfde maal dat Theater Vooruit aan het Sint-Bavoplein tijdens een groot voetbaltoernooi dienst doet als fandorp voor de Rode Duivels. “De centrale ontmoetingsplaats deze zomer is opnieuw Theater Vooruit aan de kerk in Boechout. Het bekende concept met verschillende grote schermen in een unieke sfeer blijft bestaan. We zorgen er opnieuw voor dat duizenden bewoners gedurende een dikke maand zullen afzakken naar het centrum van Boechout. Onze gemeente staat bekend voor een bruisend sociocultureel leven met veel voetballiefhebbers. Het EK wordt het ideale moment om dorpsgenoten te ontmoeten en te genieten van onze Rode duivels met een hapje en drankje in een familiale sfeer”, geeft Kevin Snyders van vzw Mondial aan.

In eerste instantie worden alle groepswedstrijden van België uitgezonden. Ook de eventuele verdere wedstrijden van de Rode Duivels tot mogelijk de finale zullen worden getoond. De halve finales en de finale worden in ieder geval uitgezonden. (fisp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Boechout