TDW
Volledig scherm
© TDW

Nibali draait alle favorieten een loer na uithaal op de Poggio, "Haai van Messina" blijft spurtend peloton voor in straten van Sanremo

WielrennenVincenzo Nibali is de koning van de Primavera. De "Haai van Messina" haalde alles uit de kast op de Poggio en bleef in de straten van Sanremo nipt een aanstormend peloton voor. Ewan en Démare sprintten naar de dichtste ereplaatsen. Nibali is de eerste Italiaan die Milaan-Sanremo wint sinds Filippo Pozzato in 2006. 

35 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Dee beelden op VTM waren in orde. Dat kan niet gezegd worden van de commentatoren. Twee zageventen. Wat ingestudeerde verhaaltjes vertellen , dat kunnen vele mensen. Boonen heeft helemaal geen taalbeheersing. Afvoeren en vervangen door de betere reporters van één. Er werd helemaal niet gevochten voor de overwinning. Tot 25 km van de aankomst was er niets te zien, behalve wat valpartijen. Alleen Nibali viel aan en won. Dat kunnen Gilbert en Greg niet, en zullen dat nooit kunnen.
  • Marcel Bontinck

    6 jaar geleden
    De TV heeft even een flits van uit de heli getoond,omdat je toen duidelijk zag dat Nibali hoogstens 5 m.achter de motard reed werd snel overgeschakeld.Heb de uitzending op video nogmaals bekeken en ja hij werd gegangmaakt.
  • Christiaan van Mansfeld

    6 jaar geleden
    Terechte winnaar en wat de motard deed? Ik heb er niet meer aan gezien dan wat er op de Vlaamse wegen wordt gedaan door de tv. Is een beetje couleur locale dat hoort bij de sport.
  • Ronny Deckers

    6 jaar geleden
    Ik heb altijd mijn bedenkingen als M-SR als monument wordt betiteld. Enige reden zal wel zijn dat het zeer lang is en al heel lang gereden wordt. Want zeg nu zelf. Een veredelde sprinterskoers. Daarom goed dat een Superster als Nibali wint. Want zeg nu eerlijk. Hoewel Caleb Ewen en andere Cavendishen en Kittels hun kwaliteiten hebben als bommen aan de meet in grote ronden, in de echte topklassiekers raken ze nog niet tot op 150 km van de meet.
  • jonas melis

    6 jaar geleden
    Boonen was wel leuk om te horen in tegenstelling tot die andere paljas van de VTM. Beste daler heeft verdiend gewonnen