Booischot - Walem

Derde Provinciale A Antwerpen

Brian Bouwmeester en Brett Troonbeeckx spelen cruciale rol in uitzege Walem op Booischot

De wedstrijd tussen Booischot en Walem zondag eindigde met een 1-2 winst voor de uitploeg. De doelpuntenmakers van Walem waren Bouwmeester en Troonbeeckx.

De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Jonas Mariën scoorde in de 19de minuut. Troonbeeckx bracht in de 36ste minuut Walem op gelijke hoogte. Bouwmeester maakte 1-2 in de 69ste minuut. Bouwmeester voltooide zo de comeback van Walem, dat bracht de uiteindelijke score op 1-2. Dit betekent zes overwinningen op rij voor Walem.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Booischot één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Walem vijf overwinningen heeft. Dit was de vijfde overwinning van Walem met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 19' Mariën 1-0, 36' Troonbeeckx 1-1, 69' Bouwmeester 1-2.

GELE KAARTEN: 61' Lintermans (Booischot), 67' Troonbeeckx (Walem), 79' Torfs (Booischot).