© EPA-EFE

Topaankoop Joao Felix raakt meteen geblesseerd bij Atletico Madrid

De Portugese aanvaller Joao Félix heeft zaterdag weinig plezier beleefd aan zijn eerste wedstrijd voor Atletico Madrid. De 19-jarige international, door de Spanjaarden voor maar liefst 126 miljoen euro overgenomen van Benfica, moest zich in de oefenwedstrijd tegen Numancia halverwege de eerste helft al laten vervangen. Volgens Spaanse media heeft Félix een spierblessure.

De Portugees, die het rugnummer 7 heeft overgenomen van de vertrokken vedette Antoine Griezmann, mocht net als de aangetrokken verdedigers Kieran Trippier, Mario Hermoso en Renan Lodi direct in de basis beginnen van trainer Diego Simeone. Atletico wist pas in de laatste 20 minuten het verschil te maken tegen tweedeklasser Numancia. Vitolo en de ingevallen aanwinsten Ivan Saponjic en Felipe maakten de doelpunten: 3-0.