TDW
Volledig scherm
© TDW

IJzersterke Valgren Andersen verrast Van Avermaet en co met late uitval in Omloop

WielrennenGeen derde opeenvolgende zege in de Omloop voor Van Avermaet, wél de eerste voor Michael Valgren Andersen. De Deen van Astana verraste een elitegroepje met een late uitval en hield knap stand. Łukasz Wiśniowski (Team Sky) reed in extremis naar de tweede plek, Sep Vanmarcke (EF Education First-Drapac) vervolledigde de top drie.

59 reacties

  • Florent Marien

    6 jaar geleden
    Een pluim voor Jan Baekelandt. Taalvaardig, aangename stem, heeft een uitgesproken mening, weet waarover hij praat, het hedendaagse wielrennen. Top. Hij zal niet verrast zijn wanneer er een renner met een recuperatiedrank verschijnt, alleen een verdwaalde Ardenees schrikt daar nog van.
  • Steven Du Four

    6 jaar geleden
    Het was de schrale NO wind die scherprechter was!
  • Mario Roman

    6 jaar geleden
    Ik weet wel waarom er gene Belg heeft gewonnen gisteren, waarom zou je, geen bloemenmeisjes dus niet winnen
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Hoeveel wereldkampioenschappen verloren de Belgen al niet wegens onderlinge concurrentie Van Looy - Beheyt Maertens - Merckx ..Ronde van Vlaanderen met Maertens en De Vlaeminck ..Triestig gedoe van tijd ... het kon een prachtige finale geweest zijn. Alvast een beter parcours dan vroeger ..Een dikke proficiat van mij voor Van Aert !! Georges Llanssens
  • Jean Pierre Buelinckx

    6 jaar geleden
    Geen ruiker kleurige bloemen, maar een obligate trofee uit de eerste de beste geschenkenwinkel, geen hupse bloemenmeisjes maar een kleurloze politieker om deze prul aan de overwinnaar te overhandigen. Als wielrenner zou mijn keuze vlug gemaakt zijn !