Cast ‘Beverly Hills 90210’ komt samen na dood Luke Perry: “Vreselijke reden voor reünie”

© Photo News

© BELGAIMAGE

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Naar aanleiding van de dood van Luke Perry hebben de castleden van Beverly Hills, 90210 elkaar terug opgezocht. Brian Austin Green, David in de serie, vertelde in zijn podcast dat de acteurs samenkwamen in het huis van Gabrielle Carteris, die Andrea speelde.

Wout Desmytere

Namen noemde Green niet. Hij vertelde dat hij sommige oud-collega’s al twintig jaar niet meer had gezien. “Het voelde heel dubbel. Aan de ene kant was het goed om elkaar terug te zien. Maar wat een vreselijke reden om dat te doen.” Green ontmoette Perry op de set van een reclamefilmpje voor Dr. Pepper, nog voor ze allebei gecast waren in 90210. Hij beschouwde Perry als een oudere broer. Eentje die ervan genoot hem op de gekste momenten sms’jes te sturen.

“Hij stuurde me gewoon een berichtje met een quote uit een serie of een film, gewoon wanneer hij daar zin in had. Daar moest ik altijd om glimlachen, omdat ik dan wist dat hij dan aan me gedacht had.” Nadat Perry op 4 maart overleed, stuurde Green hem zelf nog een sms. “Natuurlijk wist ik dat hij me niet terug zou sms’en. Maar op een bepaalde manier hoop ik ergens dat hij dat meegekregen heeft. En ik weet dat dat zo is, ik weet dat hij van boven meekijkt met een glimlach op zijn gezicht.”

LEES OOK. Luke Perry, het tieneridool voor wie honderden meisjes naar Brussels hotel kwamen: “Gooi ons jouw kussen” (N+)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen