© RR

The Afterwork Mol Achterbos viert vijfde verjaardag met eigen tripel

Mol -

De organisatoren van The Afterwork, een bekende fuif van de scouts uit Mol-Achterbos, lanceren tijdens een eigen bier: The Afterwork Tripel. Dit gebeurt naar aanleiding van hun jubileumeditie. “Die vijfde verjaardag konden we natuurlijk niet zomaar laten passeren.”

The Afterwork in Mol, een fuif van de scouts van Mol-Achterbos, lanceert een eigen tripelbier. Op vrijdag 20 september wordt The Afterwork voor de vijfde keer georganiseerd, en ook deze editie zorgt de organisatie voor een unieke beleving. “We willen elk jaar opnieuw het verschil maken en ons echt onderscheiden van andere fuiven”, zegt Chris Xhenseval, één van de organisatoren. “Dat doen we vooral door in te zetten op een hoogkwalitatieve afwerking, lekker eten en sfeer met nieuwe toevoegingen aan ons concept. Dit jaar beschikken we over een houten cavabar en verwennen we onze bezoekers met huisbereide gerechten.”

De cavabar is niet het enige wat de organisatoren in petto hebben. The Afterwork krijgt voor het eerst ook een eigen tripelbier. “Ons bier is ontstaan uit een samenwerking met brouwerij Vandijck uit Lommel”, vertelt Chris. “De zoektocht naar het ideale recept was lang, maar The Afterwork Tripel is een pittig, kruidig blond bier geworden met veel smaak. Het alcoholpercentage van 6,9 procent is het net als The Afterworkparty zelf een tikkeltje zwoel en sexy.”

The Afterwork Tripel is nog tot en met september terug te vinden in verschillende Molse horecazaken. Ook op evenementen, schoolfeesten en festivals kan het biertje gedronken worden. Wie het biertje drinkt, steunt meteen ook de scouts en gidsen van Mol-Achterbos. (sg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners