© ISOPIX

Koen Crucke vervangt ontslagen Margriet Hermans na ruzie met Jacky Lafon

Koen Crucke zal Margriet Hermans vervangen in de komende HD en D-show van Jacky Lafon. Oorspronkelijk zou Lafon de humorvoorstelling met Jef De Smedt en Margriet Hermans spelen, maar toen die laatste zich negatief uitliet over de Blankenbergse zomershow van Lafon, werd ze de laan uitgestuurd. Crucke zal nu haar plaats innemen. Helemaal onlogisch is dat niet want Crucke was afgelopen zomer voor het eerst te zien in Lafons zomerrevue Cruise Nostalgie.

jdr

Even in achteruit, in een poging alles in een notendop samen te vatten. Nadat Margriet Hermans als gastrecensente voor Dag Allemaal de zomershow Cruise Nostalgie van haar goede vriendin Jacky Lafon de vernieling in schreef, kwam haar ­eigen rol in HD en D ­onder druk.

Hermans zou in die show dit najaar schouder aan schouder staan met ­Lafon en Jef De Smedt, die ook in Cruise Nostalgie meespeelde. Maar de sfeer was om zeep en Kusttheater ’t Colisée, het huis achter HD en D, kreeg zelfs mails van mensen die hun geld ­terugeisten als “die ­oncollegiale Hermans aan boord zou blijven”.

Waarop de directie besliste om haar opzij te schuiven. Lafon gooide daar nog een betoog achteraan, opgebouwd rond “kwetsend en ­respectloos”, en verweet Hermans en passant ook “jaloers te zijn”. Daarna liet Herman nog weten dat het haar speet en zowel Lafon als zij zeiden dat van ruzie geen sprake meer was.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER