In de fietsenstalling op de Antwerpsesteenweg in Vosselaar is aangeduid welk deel onder handen wordt genomen.© Lokaal bestuur Vosselaar

Gemeente haalt achtergelaten fietsen weg

Vosselaar -

Het lokaal bestuur van Vosselaar houdt op donderdag 18 april een grote opruimactie aan de fietsenstalling op de Antwerpsesteenweg, naast het Mariapark. Achtergelaten fietsen verhuizen naar de technische dienst van de gemeente.

Omdat in de stalling aan de bushalte langs de Antwerpsesteenweg al maanden of jaren heel wat fietsen staan te verkommeren, besliste de gemeente Vosselaar om daar grote kuis te houden. Op donderdag 18 april start een eerste grote opruimactie van fietsen. Een volgend deel van de fietsenstalling wordt een week later, op donderdag 25 april, opgeruimd. In het gemarkeerde deel van de fietsenberging worden donderdag alle achtergebleven fietsen weggehaald en naar de technische dienst gebracht. Ter plaatse is duidelijk aangegeven waar je nog je fiets kan stallen tijdens de opkuis.

De gemeente wil met deze actie opnieuw ruimte vrijmaken in de fietsenstalling zodat iedereen daar veilig zijn of haar fiets kan plaatsen. Personen die merken dat hun fiets is weggehaald, kunnen zelf de technische dienst van de gemeente Vosselaar contacteren, telefonisch (014/61.91.23) of via e-mail (gemeente@vosselaar.be). (bvdl)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Vosselaar