Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Nee, ze liegt niet": Ben Affleck zegt sorry voor seksueel wangedrag

Gisteren was Ben Affleck te gast bij 'The Late Show' om er zijn nieuwste prent 'Justice League' te promoten. Het duurde echter niet lang voor presentator Stephen Colbert ook een gevoeliger onderwerp aansneed: de beschuldigingen van seksuele intimidatie aan zijn adres... 

3 reacties

  • Fré Carlu

    7 jaar geleden
    Ik ben alvast gestopt met complimenten te geven. Kennelijk is alles grensoverschrijdend geworden.
  • Anoniem M.

    7 jaar geleden
    Mooi gezegd
  • Kris Boeie

    7 jaar geleden
    Tijdens een knuffel!?!?!?!?
  1. KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpremière van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”
    film

    KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpre­miè­re van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”

    Woensdagavond ging de vierde ‘Bad Boys’-film in première in Dubai, ‘Bad Boys: Ride or Die’. Hoofdrolspelers Will Smith (55) en Martin Lawrence (59) maakten een grootse entree en reden de bioscoopzaal binnen met een Porsche. Maar ook de Belgische regisseurs van de film konden niet ontbreken. Adil El Arbi (35) en Bilall Fallah (38) spraken vol lof over het evenement en hun film. “Dit is de coolste stad ter wereld en we vertegenwoordigen de coolste film ter wereld, het een perfecte match”, vertelde Bilall aan het publiek.
  2. KIJK. “Is dat een zuigplek?” Taylor Swift heeft mysterieuze rode vlek in hals tijdens concert
    CELEBRITIES

    KIJK. “Is dat een zuigplek?” Taylor Swift heeft mysterieu­ze rode vlek in hals tijdens concert

    Taylor Swift (34) en liefje Travis Kelce (34) hebben net een romantisch tripje naar het Como-meer in Italië achter de rug. En de passie laaide er volgens fans hoog op. Tijdens haar Eras Tour-concert in Zweden hebben heel wat fans een mysterieuze rode vlek gespot in Taylors hals. De meerderheid van de Swifties zijn overtuigd dat het gaat om een zuigzoen van Travis. “Travis Kelce had precies grote honger”, grapt iemand. “Juffrouw Taylor Alison Swift, is dat een zuigplek in je nek, of heb je jezelf verbrand met de stijltang?”, vraagt een andere fan.