Tijdens de week van de opvoeding en in de nasleep ervan vind je in Puurs-Sint-Amands twee activiteiten op het programma die helemaal in het teken staan van het kind.© RR

Speelbabbel en ‘SOS, mijn kind heeft stress!’: Week van de Opvoeding heeft heel wat in petto in Puurs-Sint-Amands

Puurs-Sint-Amands -

Tijdens de Week van de Opvoeding en in de nasleep ervan staan er in Puurs-Sint-Amands twee activiteiten op het programma die helemaal in het teken staan van het kind. Zo wordt de speelbabbel ‘Baby’s en boekjes’ aangeboden en is er de lezing ‘SOS, mijn kind heeft stress!’.

“Op 22 mei vindt de speelbabbel ‘Baby’s en boekjes’ plaats in de bibliotheek van Puurs”, zegt Esther Van den Bossche, coördinator bij Huis van het Kind. “Dit is een workshop voor prille ouders en grootouders om samen met hun (klein)kind (van 0 tot 2 jaar) de wondere wereld van boekjes, prenten en verhalen te ontdekken. Het ultieme doel van de speelbabbel is om kinderen zin te geven om thuis ook veel met boekjes bezig te zijn.”

De speelbabbel wordt georganiseerd in samenwerking met de Gezinsbond en wordt gratis aangeboden. Inschrijven is wel verplicht. “In nasleep van de Week van de Opvoeding volgt er de lezing ‘SOS, mijn kind heeft stress!’ op 30 mei in CC Binder. Ook deze lezing wordt gratis aangeboden.”

Verder wordt er elke dag van de Week van de Opvoeding een verbindende opvoedingstip via de sociale media van Puurs-Sint-Amands gedeeld. (wtve)

Inschrijven voor de speelbabbel doe je via www.puurs-sint-amands.be
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners