De oud-leiders van Chiro Altena en hun partners organiseren samen de Klaverbladroute.© dvk

Klaverbladroute verkent nieuwe fusiegemeente

Kruibeke -

Op zondag 5 mei trekt de Klaverbladroute door Kruibeke, Beveren en Zwijndrecht. De uitvalsbasis voor de fietstocht ten voordele van Chiro Kruibeke is het nieuwe lokaal van Chiro Adelheid.

Dieter Verschooren

De oud-leidingsploeg van de Chirojongens van Altena organiseert al vele jaren de Klaverbladroute. Die familiefietstocht meandert door de streek en verbindt de mooiste en leukste plekjes uit de buurt.

Dit jaar stippelde het organiserende team een route uit met een knipoog naar de nakende gemeentefusie tussen Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht. Zo leren de deelnemers de nieuwe buren kennen tijdens een ontspannende zondagnamiddagtocht door de drie gemeenten.

LEES OOK. Chiro Adelheid opent eindelijk nieuw jeugdlokaal: “Generaties leidsters hebben hier jarenlang hard aan gewerkt”

Dit jaar zal de Klaverbladroute vertrekken van aan de nieuwe lokalen van de Chiromeisjes van Adelheid, in de Kattestraat 72. Dat gebouw werd pas onlangs officieel ingehuldigd en zal nu al dienstdoen voor het eerste grote evenement.

Je kan vertrekken tussen 12 en 14.30 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig, dat doe je ter plaatse. Het kost 7 euro per persoon, of 4 euro per persoon voor leden van jeugdverenigingen en kinderen jongeren dan 12 jaar. De opbrengst van de Klaverbladroute gaat naar de werking van Chiro Altena en Chiro Adelheid.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER