Een goeie smartphone hoeft, als je goed uitkijkt, niet noodzakelijk duur te zijn.
Volledig scherm
Een goeie smartphone hoeft, als je goed uitkijkt, niet noodzakelijk duur te zijn. © Unsplash

Deze uitstekende smartphones zijn ook betaalbaar

MultimediaTerwijl fabrikanten natuurlijk volop reclame maken voor hun duurste modellen, vergeten we soms dat er voor de budgetbewuste consument ook veel goede toestellen op de markt zijn. Je kan dan natuurlijk niet hetzelfde verwachten als wat je bij een iPhone XS of een Samsung Galaxy S10 krijgt. Dit vinden wij de beste budgetsmartphones van het moment. 

19 reacties

  • Stephan Dessers

    5 jaar geleden
    Voor mensen die niet zoveel belang aan een camera hechten, kijk eens naar een Wiko. Heb er al 2 verschillende voor mijn zoon gekocht. Toptoestel voor een heel leuke prijs. Hij heeft op dit ogenblik een View 2. Prijs 150 euro. Mijn volgende wordt ook zeker een Wiko. Zoek maar eens wat reviews of recencies over Wiko op....
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Anne dat klopt helemaal niet. Een Android is een toestel dat het jarenlang goed blijft doen als je er mee kan werken. Je moet je smartphone kunnen onderhouden. Vele mensen kunnen dit niet en klagen dat hun smartphone traag is geworden. Voor die mensen raad ik een iPhone aan, dat ik ontworpen voor mensen die simpele dingen willen doen met hun gsm waarbij de vele restricties van Apple niet uitmaken....
  • Christian Deckers

    5 jaar geleden
    Als je ziet welke merken er constant/systematisch wél en niet vernoemd worden, zou je gaan denken dat een stuk van de prijs der dure merken zit in de "vermoedelijk-niet-zo-gratis" reclame en aanprijzingen die ze constant krijgen in media en kranten. Rondgepompte hype dus.
  • Love Russia

    5 jaar geleden
    Ik heb Ullefone power 3 en ik vind em fantastis.. Uitstekende gsm voor prijs. Mijn kinders hebben gesmeekt voor een dus verjaardags cadoes zijn op komst in vorm van Ullefone T2 pro..Beste op markt voor de moment.
  • langstaart marmot

    5 jaar geleden
    Plus een veelvoud voor het data-abonnement. Aan het toestel alleen heb je niet veel.