De cast van Cruise Exotic, de nieuwe voorstelling van Theater De Moedertaal.© Theater De Moedertaal

Theater De Moedertaal scheept in voor nieuw toneelstuk Cruise Exotic: “Reis vol liefde, vriendschap en plezier”

Mechelen -

In Theater De Moedertaal in Mechelen gaat dit weekend de nieuwste voorstelling in première. In Cruise Exotic scheept het publiek volgens de regisseur mee in voor een reis op een luxueus cruisechip dat transformeert tot een drijvend woonzorgcentrum vol humor, ontroering en muziek.

Mechelse theaterliefhebbers kunnen vanaf dit weekend opnieuw terecht in Theater De Moedertaal. Met Cruise Exotic heeft het toneelgezelschap namelijk een nieuw stuk klaar. “Bereid je voor op een avond vol verrassingen terwijl je meegaat op deze onvergetelijke reis”, zegt regisseur Erik Luyten. “Dit schip vaart niet door zwaar weer maar deint op de golven van liefde, vriendschap en plezier.“

“Cruise Exotic is niet zomaar een luxe cruiseschip, maar een levendige gemeenschap waar alleenstaande bejaarden, toeristen en zangers samen komen voor een avontuur vol muziek, ontroering en een flinke dosis humor”, klinkt het. “Op de tonen van Vlaamse klassiekers zorgen de zangers aan boord voor een muzikale omlijsting die het hart raakt en de lachspieren traint.”

De première vindt plaats op zaterdag 20 april. Ook op 21, 26, 27 en 28 april en 2, 3 en 4 mei wordt het stuk opgevoerd. Voor meer informatie en tickets, kan je terecht op de website van Theater De Moedertaal.

www.demoedertaal.be

(svds)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners