.
Volledig scherm
. © Brico

Spontane staking bij verscheidene Brico-winkels

BinnenlandIn verscheidene winkels van doe-het-zelfketen Brico wordt deze voormiddag spontaan het werk neergelegd. Dat meldt BBTK-secretaris Erik Dirkx. Het nieuws van eerder deze week dat de winkel in Molenbeek sluit, heeft volgens Dirkx kwaad bloed gezet bij het personeel.

4 reacties

  • Julien Letschert

    6 jaar geleden
    Mij zien ze toch niet meer in brico. Veeeel te duur. Slagen eerst alles op en dan geven ze een kortingsbon uit. Zelf meegemaakt...artikel eerst 28 euro, een week later zelfde artikel 52 euro. Men is duurder dan al de rest.
  • maud hallett

    6 jaar geleden
    Groot gelijk, alles voor de winst, niets voor de werknemers!
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Brico zou wel iets mogen doen aan zijn (te hoge)prijzen, ik zie er hoe langer hoe minder klanten in rondlopen....
  • ronny cuypers

    6 jaar geleden
    Sterk plan om in een situatie waar online winkelen steeds meer bedreiging vormt voor echte winkels de klant voor een gesloten deur te laten staan. Dan gaan ze ongetwijfeld nog meer online winkelen .bye-bye jobs.
  1. Man (70) wordt onwel achter het stuur en botst tegen geparkeerde auto in Schriek: “Slachtoffer overleden”

    Man (70) wordt onwel achter het stuur en botst tegen geparkeer­de auto in Schriek: “Slachtof­fer overleden”

    In de Gommerijnstraat in Schriek bij Heist-op-den-Berg is woensdag een autobestuurder gestorven. De zeventiger uit Tremelo werd omstreeks 11 uur plots onwel en week vervolgens van zijn rijbaan af. “Hierop kwam de auto in aanrijding met een geparkeerde wagen”, vertelt Jana De Roover van de politiezone Heist-op-den-Berg. Hulpdiensten werden opgeroepen. Ook een mug-arts. Er werd nog getracht om de man te reanimeren. “Maar hij is spijtig genoeg overleden”, gaat De Roover verder. Bij het ongeval waren geen andere weggebruikers betrokken. Er vielen dus ook geen andere gewonden.
    Tremelo, Heist-op-den-Berg
  2. De Wever en De Croo zitten voor het eerst in vier jaar weer tegenover elkaar in ‘Het conclaaf’: “In het buitenland zeggen ze: ‘Are you crazy?’”
    PREMIUM
    Politiek
    49

    De Wever en De Croo zitten voor het eerst in vier jaar weer tegenover elkaar in ‘Het conclaaf’: “In het buitenland zeggen ze: ‘Are you crazy?’”

    Tien jaar geleden boksten ze samen hun gedroomde Zweedse coalitie in elkaar, maar de vorming van de Vivaldi-regering leidde tot een vertrouwensbreuk. Vier jaar spraken Bart De Wever (N-VA) en Alexander De Croo (Open Vld) niet met elkaar. Ook tijdens de kiescampagne kwam het nog niet tot een confrontatie — tot nu, in de tweede aflevering van ‘Het conclaaf’. Hoe is het zover kunnen komen? En is het water tussen de twee na vanavond nog altijd zo diep?