Pete Davidson
Volledig scherm
Pete Davidson © AP

Na verontrustende berichten over zelfmoord: comedian Pete Davidson in goede handen

ShowbizzNadat dit weekend verontrustende berichten naar buiten kwamen over de gezondheid van Pete Davidson (25), is hij nu in goede handen. De politie van New York heeft contact met hem gehad. De comedian en acteur had op Twitter een bericht gedeeld waarin hij stelde “niet meer op deze aarde” te willen zijn.

0 reacties

  1. Na bijna 10 jaar komt Sam Gooris met nieuwe solomuziek: “Ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb”
    Play
    Showbits

    Na bijna 10 jaar komt Sam Gooris met nieuwe solomuziek: “Ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb”

    Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke hij al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb. Ik vind het vooral super fijn dat ik na al die jaren nog steeds zoveel kansen krijg om op te treden”, vertelt hij. Onder impuls van zijn vrouwtje Kelly Pfaff, die al een tijdje zijn management verzorgt, is er nu de release van ‘Arrivederci’.