Frank Raes
Volledig scherm
Frank Raes © Photo News

Frank Raes niet te horen tijdens WK-finale: "Twee jaar geleden al afgesproken"

CelebritiesOp de WK-finale in Rusland zullen we het moeten doen zonder zijn intussen legendarische 'Binneu!' en 'Ow-ow-ow!'. Frank Raes geeft zijn commentaarstoel door aan collega en "goeie maat" Filip Joos. "Dit hebben we in 2015 afgesproken", zegt Raes. "Ik het EK, Filip het WK."

23 reacties

  • Ebenezer Boemmel

    6 jaar geleden
    Niet Filip Joos!!! Dat is een reden om met mute te kijken.
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Als ik frank raes een match hoort verslaan, dan kijk ik of ergens anders de match kan volgen. Ik val gewoon in slaap van zijn verslaggeving, geen diepgang in de stem, niet echt meelevend met de match. Joos vind ik wel een stuk beter. Maar de beste commentator is vandenbempt, helaas horen we die maar op de radio en op tv voor de proximusklanten.Bij die man is het juist dat je zelf in het stadion zit als je zijn verslaggeving aanhoort
  • Willem van Gullik

    6 jaar geleden
    Sorry Frank, op Extra Time doe je het goed, maar als live commentator deug je echt niet. Ik heb nog steeds heimwee naar Rik De Saedeleer. Na hoogstens een kwartier had hij het spelsysteem door en kreeg je meteen ook goeie uitleg. Frank komt niet veel verder dan "die geeft een pas naar die..." Dat zien we ook wel... Hopelijk horen en zien we vaak Gert Verheyen tijdens het WK. Als Gert zijn uitleg doet, dan moet de rest zwijgen en eerbiedig luisteren.
  • daniel d'hulst

    6 jaar geleden
    Liever de Joos dan die mannen van vtm, hij kent tenminste de namen van de spelers bedankt Frank
  • Peter Van Grimbergen

    6 jaar geleden
    Toch niet Filip Joos???????????? Die betweter denkt dat hij het voetbal heeft uitgevonden. Ik kijk wel op de rtbf.