© Jef Wijckmans

© Jef Wijckmans

© Jef Wijckmans

© Jef Wijckmans

© Jef Wijckmans

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

’t Sportzicht opent de deuren in sportcentrum

De nieuwe accommodatie aan het sportcentrum in de Kleistraat zit in de laatste afwerkfase. Naast de sportmogelijkheden zal er vanaf morgen ook lekker kunnen worden gegeten in Brasserie & Grill ’t Sportzicht.

Jef Wijckmans

Het schepencollege liet reeds eerder weten dat Marc Kerssebeeck en Karine Claes de horeca­faciliteiten in het nieuwe sportcentrum voor hun rekening zullen nemen. Het koppel baat ook al een aantal jaar Brasserie Het Dolfijntje en Sportcafé De Ark op dezelfde locatie uit.

De bijkomende zaak wordt als Brasserie & Grill ’t Sportzicht gedoopt. Deze bevindt zich op de eerste verdieping van het nieuwe gebouw tussen de tennis-, voetbal- en petanqueterreinen en biedt zicht op al de sportactiviteiten daar. Om ook mensen die minder goed ter been zijn toegang te verlenen, werd een lift geïnstalleerd. Een groot terras maakt het plaatje compleet.

“Zowel de kleine als grote honger kan bij ons worden gestild”, vertelt Karine Claes. “Uiteraard is iedereen welkom om iets te drinken of voor een ijsje of gebakje. Maar ook wie lekker wil tafelen, kan bij ons terecht.”

Vanaf vrijdag 23 februari kan iedereen genieten van het lekkers dat Karine klaarmaakt. De openingsdagen zijn seizoensgebonden. De zaak is de eerste weken enkel in het weekend geopend. Vanaf 2 april is ze alle dagen open, maar blijft de keuken op maandag en dinsdag gesloten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER