Zevende liveshow van Steracteur sterartiest opent met knaller van formaat

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De zevende liveshow van ‘Steracteur sterartiest’ opende donderdag letterlijk en figuurlijk met vonken en vuur. De heren van Clouseau toonden dat ze na 30 jaar nog steeds een zinderende show kunnen geven, en bewezen dat door één van hun grootste hits - en meezingers - te brengen. De laatste vijf artiesten zetten ook weer hun beste beentje voor om het geld voor hun goede doel binnen te rijven.

pjv

Nadat de vijf artiesten die de vorige liveshows overleefden hun niveau toonden door mee te zingen met Koen en Kris, was het tijd voor het echte werk. Acteur Michiel De Meyer nam zijn fans even mee naar de jaren negentig met zijn versie van MMMbop, de oorwurm van de langharige tieneridolen die twintig jaar geleden door bijna alle meisjes ter wereld werd geneuried.

Ook Tinne Oltmans nam iedereen mee naar lang vervlogen tijden en bracht een staaltje nostalgie met de rockplaat Teenage dirtbag. De stevige meezinger van Wheatus werd met een scheut girlpower gebracht door de actrice, die haar hart en ziel in het nummer legde en de hele zaal enthousiast maakte.

De zevende liveshow stond helemaal in het teken van Clouseau: Tinne stond sterk op het podium met een geslaagde cover van ‘Ik wil niet dat je weggaat’, maar slaagde er niet helemaal in om de versie van Koen Wauters te evenaren. Niet dat ze dat echt probeerde met haar geslaagde eigentijdse versie, waarmee ze bewees dat ze de vrijstelling van vorige week meer dan verdiende. Is ze terecht de topfavoriete van de reeks?

Michiel zong een Clouseau-hit uit de oude doos en bracht voor de gelegenheid echt zijn ‘Fiets’ mee, om zijn frisse versie van het nummer luister bij te zetten. Zijn energieke performance toverde een glimlach op het gezicht van bijna iedereen in de zaal.

Deze week op de pijnbank: Ianthe Tavernier

Moest deze week het programma verlaten: Bab Buelens

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen