REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Dingen kopen of geld versturen met hetzelfde gemak als een berichtje? Facebook lanceert eigen cryptomunt Libra

Het Amerikaanse technologiebedrijf Facebook lanceert de eigen virtuele munt Libra in 2020. Gebruikers kunnen daarmee aankopen doen. De cryptomunt zal beschikbaar zijn in Messenger en WhatsApp. 

26 reacties

  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Ze weten niet meer waar naartoe met hun geld maar toch nog een zeer twijfelachtige munt creatie op de markt brengen. Het risico zal alleen bij de kopers van de cripto munt en eventueel van de aandelen, als ze er in trappen. Een soortgelijke organisatie stamp je niet op zo korte termijn uit de grond!
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Stel U voor dat dit over de hele wereld wordt aanvaart .. Western union zal niet weten wat de firma overkomt.. Heb je er aandelen snel verkopen is de bootschap .. Net zo als andere banken die hun inkomsten onder druk zullen voelen komen..
  • Luc Billiet

    5 jaar geleden
    Marc of the beast !
  • Tim Claes

    5 jaar geleden
    Voorthaande op de manier waarop Fakebook met onze gegevens omspringt, heb ik daar écht véél vertrouwen in, zie.
  • Jo Debacker

    5 jaar geleden
    Ik stel me toch vragen bij de privacy die Facebook zal hanteren hierin. Het zou niet de eerste keer zijn dat ze die schromelijk met de voeten treden. Aan de andere kant lees ik dat ze +/- 2.5% intrest zullen geven, dat is veel meer dan de banken vandaag. En de kans zit er ook dik in dat de eersten die de munt aankopen een hele mooie winst zullen maken.