Tom Boonen komt zichzelf tegen in … Guatemala

Tom Boonen bevindt zich momenteel in Guatemala voor de opnames van een nieuw tv-programma waarin hij en de fiets centraal staan. In dat programma, dat te zien zal zijn op Eén, gaat hij op zoek naar mensen voor wie zijn vroeger ‘werktuig’ van levensbelang is en niet dient om te koersen of ter ontspanning. Tot groot jolijt kwam Boonen zichzelf tegen!

gvdl

Tom Boonen is zichzelf tijdens zijn carrière wel vaker tegengekomen, figuurlijk dan, zoals elk profrenner. En hij is zichzelf ook letterlijk heel vaak tegengekomen, op billboards allerhande. Maar toch kom je jezelf soms op de meest onverwachte plaatsen tegen. Zoals in Guatemala waar Boonen momenteel bezig is aan de opnames van een tv-programma voor Eén. In dit programma gaat hij op zoek naar mensen voor wie de fiets een onontbeerlijk gegeven is in het dagelijkse bestaan.

Boonen kwam er in het straatbeeld plots een muurtekening tegen van zichzelf in de outfit van Quick Step. Gezien het afgebeelde kapsel vermoeden we niet al te recent is, te meer daar hij is afgebeeld in de trui van wereldkampioen. Die droeg hij in 2006.

De ex-wielervedette zag er de humor van in en ging maar al te graag op de foto met zichzelf. Foto’s die hij via Instagram met de rest van de wereld deelde.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wegwielrennen