Lesley-Ann reageert op kritiek op haar rondere vormen: “Zeg, ik loop er toch niet bij als Ma Flodder, hé!”

© één

Toen we Lesley-Ann Poppe op televisie leerden kennen tijdens ‘Komen eten’ zag ze er anders uit dan nu. Maar ook nu, elf maanden na de geboorte van haar zoontje Gabriël, voelt ze zich geweldig in haar vel. Toch levert haar veranderde postuur heel wat gemene commentaren op. De tv-ster reageert nu fel in een interview met Dag Allemaal.

mrra

“Ach, ik vind het jammer dat zoveel mensen op mijn gewicht focussen. De buitenwereld is er meer mee bezig dan ik”, klinkt het bij Poppe. “Ik loop er toch niet bij als ma Flodder, hé? Als ik moet afvallen, dan zal ik dat wel doen. Maar ik lig er nu niet wakker van.”

Volgens Lesley-Ann krijgt ze nu zelfs wat meer complimenten van vrouwen. “Vandaag kreeg ik nog een berichtje: ‘Je zag er fantastisch uit, ik kan enkel maar hopen dat ik, als ik ooit mama word, er ook zo blijf uitzien.’ Hoe kan ik dan ongelukkiger zijn omdat ik wat dikker ben geworden?”

Haar echtgenoot Kevin is ook duidelijk: “Ik ben heel blij met hoe Lesley-Ann is. We zien elkaar graag en hebben dromen die we willen realiseren. Dat heeft niets met haar gewicht te maken.”

© IMAGEGLOBE

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen