© Studio 100

K3 trekt vanaf maart 2025 door Vlaanderen en Nederland met nieuwe tournee: “Boordevol nieuwe liedjes, maar ook met oude klassiekers”

K3 gaat volgend jaar opnieuw op tournee doorheen Vlaanderen en Nederland. Dat maakt Studio 100 dinsdag bekend. Onder de naam ‘Zeesterren’ zullen de meisjes een repertoire van nieuwe, maar ook oude bekende liedjes te berde brengen. De concertenreeks zal vanaf maart 2025 van start gaan.

wvb
Bron: Studio 100

Met ‘Zeesterren’ neemt K3 hun publiek mee op een magische reis onder water vol zang en dans.

Het trio staat alvast te trappelen om in de wondere onderwaterwereld te duiken. “Zeesterren belooft een geweldige show te worden! Ik kan niet wachten om op het podium te staan, want zo’n grote zaal geeft enorm veel energie”, zegt Hanne.

Ook Julia kan haar enthousiasme niet op. “Ik ben heel blij dat we volgend jaar weer op tour gaan. Dat is altijd genieten met onze fantastische cast en crew en het enthousiaste publiek.”

Marthe belooft dat het een show wordt voor iedereen. “Boordevol nieuwe liedjes uit de film, maar ook met oude klassiekers. We gaan van elke show een feestje maken!”

Van Utrecht tot Antwerpen

De eerste optredens worden op 1 maart 2025 op gang getrapt en vinden plaats in Hasselt, Utrecht, Gent, Rotterdam, Oostende, Groningen, Leuven, Amsterdam, Breda, Den Bosch en Antwerpen. Tickets en info via www.studio100.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER