Blaasveld - Oppuurs B

Vierde Provinciale A Antwerpen

Seeldraeyers redt punt voor Blaasveld tegen Oppuurs B

Oppuurs B verspeelde punten in de uitwedstrijd tegen Blaasveld. Het duel eindigde op 1-1.

Net voor de rust scoorde Thorben Peerens voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Met nog zes minuten op de klok maakte Fabricio Seeldraeyers gelijk voor Blaasveld.

Blaasveld heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Oppuurs B twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Blaasveld dit seizoen.

DOELPUNTEN: 43' Peerens 0-1, 84' Seeldraeyers 1-1.

GELE KAARTEN: 14' Seeldraeyers (Blaasveld), 33' Moonen (Blaasveld), 68' Heesters (Blaasveld), 76' Feratovic Blanco (Oppuurs B), 89' Van Beneden (Oppuurs B).