Harper en David Beckham.
Volledig scherm
Harper en David Beckham. © photo_news

Superschattig: David Beckham zingt samen met zijn dochtertje 'Tomorrow' uit de musical Annie

ShowbizzVictoria Beckham (43) zat op de eerste rij om een zangmomentje tussen haar man David Beckham (42) en hun dochtertje Harper (6) mee te maken. Ze zongen samen 'Tomorrow' uit de musical Annie.

0 reacties

  1. Voormalige leerkrachten van Taylor Swift vol lof over popzangeres: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”
    Play
    celebrities

    Voormalige leerkrach­ten van Taylor Swift vol lof over popzange­res: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”

    De gepensioneerd leerkracht Barbara Kolvek is supertrots op haar leerling Taylor Swift. Ze gaf muziekles aan de popster in de lagere school Wyndcroft in Pottstown, Pennsylvania. “Ze was altijd gedichten aan het schrijven, zelfs tijdens de muziekles terwijl dat eigenlijk niet mocht”, lacht Kolvek. De lerares gaf Swift haar eerste zangsolo. Ook Heather Brown spreekt vol lof over haar voormalige leerling. “Alles wat ze aanraakt, verandert in goud. Ik ben zo benieuwd wat er nog volgt”, vertelt ze trots.
  2. “Ik ben vereerd”: ondanks gezondheidsproblemen schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’
    Celebrities

    “Ik ben vereerd”: ondanks gezond­heids­pro­ble­men schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’

    Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame stiff-personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er nog niet meteen in, maar de Canadese zangeres laat opnieuw van zich horen als... fotomodel. In het mei-nummer van de Franse ‘Vogue’ schittert ze op de cover en praat ze openhartig over haar leven en ziekte. “Vandaag ben ik een vrouw die een positief gevoel heeft over de toekomst.”