10 dingen die je niet wist over Clouseau

MuziekVandaag staan ze op 'Genk On Stage'. De jongens vieren ondertussen al hun 30ste jubileum en hebben heel wat trouwe fans, maar weten ze ook deze 10 dingen over de band?

0 reacties

  1. Deze Britse superfans kwamen speciaal overgevlogen om Florence + The Machine te zien: “We kennen vervanger Balthazar niet, maar gaan wél kijken”

    Deze Britse superfans kwamen speciaal overgevlo­gen om Florence + The Machine te zien: “We kennen vervanger Balthazar niet, maar gaan wél kijken”

    Teleurstelling alom bij de fans van Florence + The Machine. De Britse zangeres met engelenstem moest verstek geven op Pukkelpop wegens ziekte. Vlaamse trots Balthazar vervangt de groep op de Main Stage. “We kennen Balthazar niet, maar we gaan wél kijken”, zeggen Sabrina en Pauline. Deze twee superfans zakten speciaal vanuit Groot-Brittannië naar Hasselt af om Florence aan het werk te zien. “We vinden het bijzonder jammer, maar gezondheid gaat voor”, zeggen ze begripvol.
  2. “Al genoeg eenheidsworst in onze maatschappij”: dj Nico Morano heeft klik met Voodoo Village
    1

    “Al genoeg eenheids­worst in onze maatschap­pij”: dj Nico Morano heeft klik met Voodoo Village

    Going Out With a Bang. De festivalzomer zit er zo goed als op, maar kent met Voodoo Village in Grimbergen zaterdag en zondag nog een waar hoogtepunt. Niet in het minst voor Nico Morano (42), dj uit Zemst die met zijn vrouwvriendelijke melodische techno steeds meer naam en faam maakt en al hard uitkijkt naar dit weekend. Niet alleen omwille van de zon die straks door de bomen van het bos rond het ‘s Gravenskasteel in Humbeek zal schijnen, ook en vooral omdat de zogenaamde boetiekfestivals helemaal zijn ding zijn. Morano: “Nergens is de passie en authenticiteit groter.”