Bekende Britse zangeres waagt zich aan auditie in Duitse ‘the Voice’, maar niemand herkent haar als alle stoelen omdraaien

Rita Ora is zelf jurylid van ‘the Voice’ in het Verenigd Koninkrijk, maar besloot om eens mee te doen aan de ‘blind auditions’ in Duitsland. De Duitse jury draaide zich om voor de bekende zangeres, en vond dat “het bijna als het origineel” klonk, maar niemand herkende haar. “Nee, ik ben geen dubbelganger. Ik ben het echt!”

pjv

Rita Ora (26) presenteerde onlangs nog de 24ste MTV Europe Music Award (EMA) vanuit Londen, maar haar pijnlijke deelname aan ‘the Voice’ in Duitsland bewijst dat haar gezicht nog niet overal even bekend is. Hoewel de bekende popzangers er moeiteloos in slaagde alle juryleden te laten omdraaien, had geen van hen door dat ze de echte Rita Ora op de planken hadden staan.

“Ik ben een 26-jarige beginnende muzikant uit Londen”, stelde ze zichzelf voor na het optreden en ze kreeg zelfs het compliment van jurylid Mark Forster dat het bijna als het origineel klonk. Zelfs toen de Britse zangeres haar echte naam had verklapt, wisten de juryleden niet wat ze moesten geloven. “Oké, je maakt een grapje”, klonk het. “Ben je een dubbelganger?”

Ora had nadien alle moeite van de wereld om iedereen ervan te overtuigen dat ze geen dubbelganger was, maar zag er achteraf wel de humor van in.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen