© bfm

Bestuurder verliest controle over het stuur en sterft bij ongeval op E19

Bij het ongeval van zaterdagavond op de E19 richting Nederland ter hoogte van Brecht is een persoon overleden. Dat bevestigt de federale politie. Het gaat om de bestuurder van een wagen die om een nog onduidelijke oorzaak de controle over het stuur verloor.

jtp, belga

Volgens de eerste vaststellingen zou het gaan om een eenzijdig ongeval waarbij omstreeks 22.30 uur een wagen van de weg geraakt is. De wagen van het slachtoffer begon plots te slingeren en belandde tegen de vangrail van de middenberm. De bestuurder werd uit zijn voertuig gekatapulteerd. Alle hulp voor de man kwam te laat.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en de federale politie sloot onmiddellijk de snelweg richting Nederland volledig af. In de richting van Antwerpen werd de linkerrijstrook afgesloten voor het verkeer. Het verkeer moest de snelweg verlaten in Sint-Job en lokaal omrijden tot de oprit Brecht. Rond 2 uur zondagochtend werd de rijbaan vrijgemaakt.

© bfm

© bfm

© bfm

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Vlaams Verkeerscentrum

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer