Sergio Quisquater
Volledig scherm
Sergio Quisquater © Medialaan

Sergio wordt ringmeester in 'Boxing Stars': "Stembanden zijn ook spieren"

TVOok Sergio Quisquater (52) duikt de ring in tijdens 'Boxing Stars'. Niet om een tegenstander te verslaan, maar om alle matches aan elkaar te praten. Sergio zie het alvast zitten, zo vertelde hij in het Nieuwsblad: "Ik roep gewoon ladies and gentlemen, blablabla, ik kondig de boksers aan, zeg hoe oud ze zijn, hoeveel ze wegen, wat hun beroep is. Dan beginnen ze te boksen en als het gedaan is, roep ik wie er gewonnen heeft. Moeilijk is dat niet, hé?"

1 reactie

  • Gil Rod

    6 jaar geleden
    Ja roepen kan die wel maar zingen dat is iets anders he amaai.
  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”
    PREMIUM
    TV
    1

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”

    Wat een onschuldig namiddagje shoppen moest worden, eindigde met bitsige discussies en tranen in de ogen. De concurrentiestrijd op het erf van Martijn (36) bereikte zondagavond een nieuwe climax in ‘Boer zkt vrouw’. Lynnsie (32) en Lisanne (32) kibbelden tegen de sterren op, Martijn keek het tafereel met lede ogen aan. In dit interview blikt hij uitgebreid terug op die bewogen namiddag en verklapt hij welke gevolgen het gekibbel had. “Ik ben op zoek naar een sterke vrouw, maar ze moet ook wel water bij de wijn kunnen doen.”
  2. Seksverslaafd, ongeneeslijk ziek en achter de tralies: zo gaat het nu met tv-sterren uit iconische reeksen van toen
    PREMIUM
    TV

    Seksver­slaafd, ongenees­lijk ziek en achter de tralies: zo gaat het nu met tv-ster­ren uit iconische reeksen van toen

    In een nostalgische stemming? Dan kan u voortaan terecht bij de themazender VTM Non-Stop 90’s. Je krijgt er sitcoms die tienerharten op hol deden slaan, zoals ‘Beverly Hills, 90210’, politiespeurwerk gekoppeld aan het paranormale in ‘The X Files’, comedy met een marginaal zootje ongeregeld als helden in ‘Married... With Children’... De nineties hadden het allemaal. Maar niet alle sterren van toen konden even goed om met de roem, weet ‘Dag Allemaal’.