© jvdp

IN BEELD. BV’s tekenen present op voorstelling van nieuwe festivalcollectie Odette Lunettes

Het Antwerpse brillenmerk Odette Lunettes heeft donderdagavond, in aanwezigheid van een boel bekende Vlamingen, een nieuwe collectie zonnebrillen voorgesteld. Oprichtster Eline De Munck sloeg daarvoor de handen in elkaar met Rock Werchter, één van ’s lands grootste festivals. “Een festivalganger een goede én mooie zonnebril aanbieden, die veel langer dan één zomer meegaat en dus een duurzaam karakter heeft, is de ambitie”, aldus een laaiend enthousiaste De Munck.

wvb

Het was donderdagavond gezellig druk in de winkel van Odette Lunettes op de Meir tijdens de lancering van de festivalcollectie in samenwerking met Rock Werchter. De zonnebrillen werden feestelijk onthuld met een liveoptreden van BLUAI, die als nieuwe act op de Main Stage van Rock Werchter werd aangekondigd.

Onder de nieuwsgierige bezoekers tekenden heel wat bekende koppen present.

Acteur Mathijs Scheepers verhoogt meteen zijn rockgehalte wanneer hij een van de flitsende zonnebrillen past.

(Lees verder onder de foto’s)

© Jan Van der Perre

Radiostem Manu Van Acker en Familie-actrice Charlotte Sieben zitten al met hun hoofd in volledige festivalsfeer.

© Jan Van der Perre

Astrid Coppens kwam de bril uittesten met een vriendin.

© Jan Van der Perre

Acteur en zanger Pieter Embrechts toont hoe je zo’n rockende bril precies moet dragen.

© Jan Van der Perre

Kelly Pfaff schittert samen met dochter Shania in een hippe Rock Werchter-bril. Ook neef Keano Liébart is van de partij.

© Jan Van der Perre

Vlaanderens bekendste klankman Pascal Braeckman en gewezen schoenenmagnaat Wouter Torfs voelen zich duidelijk in hun nopjes met de festivalglazen op hun neus.

© Jan Van der Perre

Zanger Udo en diens partner actrice Leen Dendievel weten alvast met welke zonnebrillen ze de festivalweides willen trotseren.

© Jan Van der Perre

Kunstschaatsster Loena Hendrickx staat duidelijk niet alleen met een paar schaatsen.

© Jan Van der Perre

Rock ’n roll-gehalte

Waarom De Munck voor haar nieuwe lijn kiest voor het thema festivals? “Geen zomer zonder festivals. Ik denk stiekem nog altijd met veel heimwee terug aan mijn jarenlange festivalverleden bij JIM, waarbij ik steevast op Rock Werchter te vinden was”, verklaart Eline De Munck haar opzet. “We zijn heel trots op deze unieke samenwerking met één van onze Belgische festivals der festivals. Ik hoop alvast dat de festivalgangers zullen shinen met één van de zonnebrillen uit de ‘Odette Lunettes X Rock Werchter’-collectie.”

De bezielster van het Antwerpse brillenmerk ziet het groot. “Een festivalganger een goede én mooie zonnebril aanbieden, die veel langer dan één zomer meegaat en dus een duurzaam karakter heeft, is de ambitie.”

“De zonnebrillen stralen rock ’n roll en vooral veel karakter uit”, vult Lynn Goethals, brand partnerships manager van Rock Werchter, aan.

Gitaarbrillen

De zonnebrillen zijn geïnspireerd op gitaren. “Wat past er beter bij een festivalgevoel dan een stevige gitaar? We konden niet anders dan die inspiratie meenemen in onze zonnebrillen, want het is een prima match met Rock Werchter dat over genres heen rockt. We duimen nu al volop dat er veel zon zal zijn tijdens het Werchter-weekend”, zegt De Munck al lachend.

De Rock Werchter-collectie knipoogt naar enkele bekende gitaartermen met ronkende namen zoals The Riff, The Wah, The Fuzz en The Trill. De brillen zullen tijdens het festivalweekend van Rock Werchter te verkrijgen zijn in het festivalpark zelf.

Wie niet tot de festivalzomer kan wachten om te rocken met een van de brillen, kan ook nu al terecht in de Odette Lunettes-winkels in Antwerpen, Gent, Knokke, Hasselt, Brugge en Maasmechelen Village, maar ook online via odettelunettes.com en rockwerchter.be. De exclusieve bril kost 99 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER