Eric Vos spreekt zijn aanhangers toe op de twaalfde verjaardag van TIM. Nu alleen nog een glimlach op het gezicht toveren.© Guy Van Nieuwenhuysen

Lokale partij TIM plant een opvallende actie voor meer positiviteit: “De langste glimlach”

Turnhout -

Meer verbinding creëren in Turnhout. Daarvoor nodigt TIM alle inwoners uit om op zaterdag 15 juni om 11 uur de langste glimlachketting van de stad te vormen. “Een glimlach kost niets”, zegt Brigitte Malfait.

TIM, voluit Turnhout Iedereen Mee, is een lokale politieke partij. Terwijl de andere partijen volop bezig zijn met hun nationale campagne, vindt TIM de tijd om lokale initiatieven te nemen. “We roepen op om meer vriendelijkheid te verspreiden”, zeggen Brigitte Malfait en Ans Hoedemakers. “We willen de langste glimlachketting van de stad vormen en zo laten zien dat kleine gebaren van vriendelijkheid en positiviteit kunnen leiden tot grote veranderingen in de stad.”

“De langste glimlach van Turnhout is meer dan alleen een fysieke ketting van mensen”, zegt Ans Hoedemakers. “Het is een symbool van de kracht van verbinding en veerkracht van onze stad. We hopen dat dit evenement mensen zal inspireren om actief bij te dragen aan een vriendelijker en meer ondersteunende gemeenschap.” Voor TIM is de langste glimlach ook de start van de nieuwe campagne, waarbij vrijwilligers kaartjes met een smiley en inspirerende quotes uitdelen, met de vraag deze verder te verspreiden. (gvn)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Turnhout